Ange undertext här

Sponsorer för 50-årsjubileum /
Sponsors for the 50th Anniversary


ABUS Kransystem är en av de ledande traverskranstillverkarna på den europeiska marknaden med ett globalt återförsäljarnät inom försäljning och service. Våra 1100 medarbetare på huvudkontoret i Gummersbach, Tyskland inkl. dotterbolag förser marknaden med kranar med lyftkapacitet från 80 kg upp till 120 ton. Vi erbjuder också omfattande service- och montagetjänster.


Driftklart Syd AB är ett konsultbolag, specialiserat på att assistera energibolag och processindustri i sin verksamhet. Vi har bredden med en bakgrund både från akademin och från det verkliga utförandet i daglig drift och underhållsarbete. Med tjänster inom projektledning, upphandling, förstudier, systemanalyser, drift & underhåll, utbildning, miljömätning och riskhantering.

Vi är en partner att lita på!


Europafilter erbjuder sedan 30 år skräddarsydda lösningar på oljereningssystem som ger ekonomiska och miljömässiga fördelar i världsklass. Partiklar, oxidationsprodukter, hartser (varnish), vatten (fritt o bundet) blir med vår patenterade EF500HY filterinsats effektivt reducerat. Från den lilla växellådan i ett transportband till det stora smörjsystemet i en pappersmaskin eller ångturbin.


Behöver ni hjälp med att förbättra utrustningens driftssäkerhet och få ner kostnaderna inom produktionen? Har ni för många produktionsstörningar för att se stadiga vinster från år till år? Vi hjälper våra kunder genom att erbjuda konsulttjänster och utbildning inom underhåll & driftssäkerhet. Genom stöd, vägledning och utbildning på plats hjälper vi er personal att nå resultat. Vi anpassar "Bästa arbetssätt" i er organisation för att uppnå en bättre tillförlitlighet och utnyttjande av befintliga resurser och sänkta kostnader per producerad enhet.


På MaintMaster kan vi underhåll. Våra projektledare, samtliga med flera års erfarenhet inom underhåll, hjälper dig att utveckla ert underhåll, oavsett var ni befinner er idag. Med oss och underhållssystemet MaintMaster, får du full kontroll på ert underhåll. Tack vare kombinationen av ett intuitivt gränssnitt och kraftfulla rapporter är MaintMaster enkelt att använda, både för dig och dina kollegor. Samla all information på ett ställe, nå den oavsett var du befinner dig och använd den för att ta faktabaserade beslut. MaintMaster är mobilt, flexibelt, överskådligt och redo för Industri 4.0!


Bättre lönsamhet och ett effektivt underhåll
Vi på Midroc kan hjälpa dig till att gå från akuta åtgärder till en bättre planerad verksamhet med lägre kostnader och effektivt resursutnyttjande.
Vi förstår helheten mellan underhåll och IT-system och kan hjälpa dig med FU, reservdelshantering, arbetsprocesser, tekniska dokumentation och hanteringen av underhållssystem. Vi har en erfaren kompetensbas med underhållsingenjörer, planerare, dokumentationsutvecklare    och projektledare. Hur kan vi hjälpa dig?


Vi tror på att göra enkla skillnader i komplexa system

Officiellt heter vi Xcellent Enterprise Asset Management Sweden AB, vi oss XEAM. Vi har idag tillsammans mer än hundra års erfarenhet av att verksamhetsutveckla, trimma och integrera affärssystem. Konkret hjälper vi dig att hantera fysiska anläggningstillgångar med system för underhåll, inköp, konstruktion, projekt och dokumenthantering. Vi gör analyser och tar fram strategier. Vi kan även de mer tekniska bitarna kring integrationer, konsolideringar, driftsättningar      och infrastrukturer för IT.

SMART MAINTENANCE MEANS KNOWING WHAT HAPPENS NEXT.

WELCOME TO EUROPE'S NO.1 MAINTENANCE TRADE FAIR AND CONFERENCE.

10 - 13 MARCH 2020, SVENSKA MÄSSAN, GÖTEBORG

WWW.UNDERHALL.SE 


VODA A/S är en av de ledande partnerna för underhåll, reparation och revisionsarbete av större energiproducerande anläggningar.
VODA A/S tillhandahåller de delar, resurser och kompetenser som säkerställer att våra kunders anläggningar har en optimerad drift med minimalt underhåll. Baserat på att skapamervärde för våra kunder.
VODA A/S har resurser och erfarenhet för att lösa uppgiften. Vi arbetar tätt tillsammans med kunden och löser även de stora uppgifterna.


Ytskyddsakademien har grundats för att samla de verkligt kunniga personerna i respektive arbetsområde ( minst 20 års erfarenhet ) gällande inspektion, tillståndsbedömning, renovering, ytskydd och förstärkning av betong och metall.
Ytskyddsakademien arrangerar kontinuerligt utbildningar gällande ytskydd av betong och metall. Allt för att hjälpa till med de rätta lösningarna vilket innebär ökad livslängd på utrustningar och konstruktioner vilket ger säkrare drift och minskad miljöpåverkan.