Euromaintenance

Asset Management at its best!

Den största underhållshändelsen som Europa har sett kommer att äga rum 2023 i det toppmoderna Rotterdam Ahoy Convention Center (RACC).

NVDO (den holländska underhållsföreningen) bjuder in till kongressen EuroMaintenance, där det är tänkt att flera tusen personer inom underhållsbranschen från hela världen kommer att samlas. Eventet innehåller intressanta presentationer, workshops, demonstrationer och en utställning samt olika företagsbesök i regionen.

Ordförande för NVDO, Ellen den Broeder, ser fram emot eventet. "Rotterdam kommer att vara i centrum för underhållsvärlden. Det renoverade Rotterdam Ahoy Convention Centre erbjuder en fantastisk scen för våra bästa internationella talare". Föredragshållarna kommer att vara ledande befattningshavare från både industrin, infrastruktur och samhället.

Varje dag kan du som besökare välja mellan tio olika workshops och tio olika presentationer på hög internationell nivå.

Dessutom kommer tio utflykter att ordnas varje dag till företag i och runt Rotterdam. Asset Management och särskilt underhåll måste ses och inte bara höras om!

Under det kombinerade tre dagar långa eventet kommer alla aktuella ämnen att diskuteras, såsom brister på den tekniska arbetsmarknaden, operativ excellens, innovationer och den nya tekniken samt hållbarhet.

På det vetenskapliga samfundets vägnar efterfrågas även ett nära samarbete med tekniska högskolor och universitet för att skynda på forskning och utveckling inom området.

Asset Management när det är som bäst!