Framtidens underhåll

Syftet med denna kommitté är att samla representanter som är redo att tackla framtiden och forma en vision för morgondagens underhåll. I arbetet ingår även att samla internationell och nationell kunskap och erfarenheter inom området.

Kommittén kommer att fokusera på hur vi tror att underhållet kommer att kunna se ut i framtiden och vilket teknikstöd vi har då samt olika aktiviteter som är tillämpliga och kostnadseffektiva för att kunna utveckla en hög driftsäkerhet på morgondagens utrustningar och system.

Det blir en spännande blandning av ämnen som kommer tas upp kring hur vi tror att människor, teknik och organisationer kommer att samverka på fem till tio års sikt.

Kommittéledaren Conny Ohlson från Stockholm Vatten och Avfall säger att "fokus är främst på de mjuka frågorna och mindre på tekniken. Däremot så kommer vi prata om effekten av den nya tekniken, både på gott och ont. Det kommer att handla om nya yrkesroller och kraven på kompetens, underhållsorganisationer samt framtidens teknikstöd."

Välkommen att delta!

Genom att delta i kommittéarbetet har du en unik chans att utforma arbetet och bidra till dess utveckling för att skapa framtidens kompetens inom underhåll. Vi tror att du brinner för området och har en god insikt om de utvecklingsmöjligheter som finns.

Välkommen till kommittén Framtiden underhåll!