Framtidens underhåll
Ange undertext här

Syftet med denna kommitté är att samla representanter som är redo att tackla framtiden och forma en vision för morgondagens underhåll. I arbetet ingår även att samla internationell och nationell kunskap och erfarenheter inom området.

Kommittén kommer att fokusera på hur vi tror att underhållet kommer att kunna se ut i framtiden och vilket teknikstöd vi har då samt olika aktiviteter som är tillämpliga och kostnadseffektiva för att kunna utveckla en hög driftsäkerhet på morgondagens utrustningar och system.

Välkommen att delta!

Den 17 december, kl. 14.00-16.00, har vi möte inom kommittén! Anmäl dig här!

Du som vill delta har en unik chans att påverka inriktningen i kommittéarbetet. Vi tror att du är nyfiken på framtiden och har en god förmåga att tänka nytt, gärna utanför "boxen". Det blir en spännande blandning av ämnen som kommer tas upp kring hur vi tror att människor, teknik och organisationer kommer att samverka på fem till tio års sikt.

Kommittéledaren Conny Ohlson från Stockholm Vatten och Avfall säger att "fokus är främst på de mjuka frågorna och mindre på tekniken. Däremot så kommer vi prata om effekten av den nya tekniken, både på gott och ont. Det kommer att handla om nya yrkesroller och kraven på kompetens, underhållsorganisationer samt framtidens teknikstöd."

Välkommen till kommittén Framtiden underhåll!