Hitta rätt i djungeln!

08.12.2020

Vi vet hur det kan vara! Hur ska jag hitta rätt leverantör eller företag för att få hjälp med våra utmaningar? Vi har därför skapat stöd för att du snabbare och enklare ska kunna hitta rätt i djungeln.

Är du på jakt efter en specifik produkt eller tjänst? Gå då in i branschregistret, hitta rätt kategori och kontakta dem via länken. Vill du ha mer information om vad våra medlemmar som är leverantörer av produkter och tjänster kan hjälpa er med? Gå då in i leverantörsguiden där det finns mer utförlig information.

Vill du som medlem ha tag i någon annan av våra medlemmar för att kunna utbyta erfarenheter och få tips om hur de har effektiviserat sin verksamhet eller klarat av olika utmaningar? Gå då in i vårt medlemsregister och hitta det företag som du tror kan vara rätt att kontakta. Skicka sedan ett mail till oss så hjälper vi dig att hitta rätt person att prata med; info@svuh.se.

Eller behöver du hitta den mest lämpliga utbildningen för att kunna utveckla din framtida underhållskompetens. Gå då in i vår utbildningsportal och hitta den rätta utbildningen för dig.

Lycka till!