Underhållsprocesser - Workshop
Ange undertext här

Vill du att produktionspersonalen med en snabb blick ska kunna se veckans alla pågående underhållsarbeten? Vill du att en nyanställd underhållstekniker snabbt ska kunna förstå sina underhållsinstruktioner? Vill du höja delaktigheten på era möten med hjälp av enkla, visuella mötesverktyg eller höja säkerheten genom att göra det lättare att intuitivt förstå? Vill du att era underhållsprocesser ska vara lätta att både förstå och utveckla? Då är denna workshop ett måste för dig!

Under workshopen växlas visuella exempel med att du själv får visualisera instruktioner, rutiner, processer och gränssnitt. Detta gör att du får viktiga insikter om hur ni inom verksamheten kan bära underhållsinformation på mer intuitiva och överskådliga sätt.

Workshopen tar upp:

  • Digital visualisering, via digitala mjukvaror samt deras för- och nackdelar.
  • Analog visualisering, via skyltar och White boards med "notisar", magneter och planscher.
Workshopen leds av Johan Lundell, som visualiserar underhåll i både Sverige och Norge. Johans utgångspunkt är att ritningar och kartor slår både ord och diagram samt att det i underhållet finns motsvarigheter till musikens noter där informationen kan bli både överskådlig och lättförståelig. Tillsammans med företag som Forsmarks Kraftgrupp och Preem, skapar och implementerar Johan ett visuellt underhåll genom instruktioner, uppmärkningar, skyltar, gränssnitt och mycket mer. Johans devis är att "det ska vara lätt att förstå".
Workshopen ges i Solna och har ett begränsat antal platser. Den är öppen för dig som arbetar i ett bolag som är medlem i Svenskt Underhåll. Du får gärna ta med dig egna instruktioner eller andra exempel till workshopen.

Dagen före denna konferens anordnar vi en konferens 22 april (samma plats) inom Underhållsledning, läs mer om det här!

Anmäler ni er till båda dagarna erhåller ni som medlem ett paketpris, 5 000 SEK

Plats: 
Deltagaravgifter: I avgiften ingår deltagande på konferensen, fika och lunch samt tillhörande dokumentation.
För medlemmar i Svenskt Underhåll: 3 000 SEK exkl. moms
Anmäl dig via anmälningsformuläret nedan!

Onlinebokning

OBS! Denna workshop är enbart tillgänglig för medlemmar i Svenskt Underhåll